• Kraj stečaja u firmi „Udarnik“, upravnici nagrada od 586 hiljada dinara!

  Stečaj u preduzeću za transport, pretovar, niskogradnju i trgovinu „Udarnik„ po svemu sudeći konačno će biti okončan 1. februara.   Stečaj je pokrenut još davne 2011. godine na predlog „Hidroinžinjeringa“. Četiri godine kasnije zamalo da je i okončan, jer je u aprilu 2015. bilo zakazano završno ročište na kom je trebalo da se usvoji završni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Kraj stečaja u firmi „Udarnik“, upravnici nagrada od 586 hiljada dinara!

  Stečaj u preduzeću za transport, pretovar, niskogradnju i trgovinu Udarnik po svemu sudeći konačno će biti okončan 1. februara.

   

  Stečaj je pokrenut još davne 2011. godine na predlog „Hidroinžinjeringa“. Četiri godine kasnije zamalo da je i okončan, jer je u aprilu 2015. bilo zakazano završno ročište na kom je trebalo da se usvoji završni račun, odluka o nagradi i naknadi stečajne upravnice Milice Bogunović i naloži brisanje „Udarnika“ iz Agencije za privredne registre.

   

  Rešenje je tada potpisao sudija Privrednog suda Milan Pajtašev. Sudija Pajtašev, u međuvremenu, napustio je sud i, da li zbog toga ili iz nekog drugog razloga, tek završno ročište biće u Privrednom sudu održano 1. februara.

   

  Prema podacima iz 2015. godine, stečajnu masu čine rezervisana sredstva u iznosu od 1.302.802 dinara.

   

  Konačna nagrada stečajne upravnice je 586.310 dinara, a troškovi stečajne upravnice 1,1 milion dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija