• Grad dodeljuje bespovratna sredstva za ekonomsko osnaživanje mladih

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje mladih na teritoriji grada u ovoj godini. Za ove namene je u gradskom budžetu izdvojeno tri miliona dinara.   Prijave mogu da podnesu mali i mikro privredni subjekti odnosno preduzetnici starosti do 35 godina.   PROČITAJTE JOŠ: Prilagodili se duhu srpskog jezika: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Grad dodeljuje bespovratna sredstva za ekonomsko osnaživanje mladih

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje mladih na teritoriji grada u ovoj godini. Za ove namene je u gradskom budžetu izdvojeno tri miliona dinara.

     

    Prijave mogu da podnesu mali i mikro privredni subjekti odnosno preduzetnici starosti do 35 godina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prilagodili se duhu srpskog jezika: „Srbija Voz“ promenio ime u „Srbijavoz“

     

    Sredstva su namenjena za subvencionisanje troškova nabavke mašina i prateće opreme, repromaterijala i računara i računarske opreme.

     

    Za nabavku mašina, opreme i specijalizovanog alata najniži iznos je 30.000 a najviši 200.000 dinara, odnosno do 75 odsto kupovne vrednosti sa PDV-om. Za nabavku repromaterijala taj iznos je od 30.000 do 150.000 dinara.

     

    Za kupovinu računara i računarske opreme najniži iznos sredstava je 50.000 a najviši 200.000 dinara.

     

    „Program dodele bespovratnih sredstava za ekonomsko osnaživanje mladih na teritoriji grada Zrenjanina kao prioritet ima podršku omladinskom preduzetništvu jer ono predstavlja veliki ekonomski potencijal, izvor novih zapošljavanja, a entuzijazam i energija mladih pokretačka su snaga razvoja privrede i društva“, navodi se u javnom konkursu.

     

    Rok za predaju dokumentacije je 5. decembar.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana od 10 do 14 časova na broj telefona 023 315 00 96.

     

    https://www.zrenjaninski.com/ekonomija/drzava-prodaje-nepokretnosti-seoske-kuce-od-preko-sto-kvadrata-za-4-438-i-15-826-evra/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija