• Država prodaje nepokretnosti: Seoske kuće od preko sto kvadrata za 4.438 i 15.826 evra

  Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini Republike Srbije, a na dugačkom spisku našlo se i nekoliko nekretnina na teritoriji grada Zrenjanina odnosno srednjeg Banata.   Tako je na prodaju ponuđena kuća u Tarašu, površine 150 kvadrata, i zemljište na kojoj se kuća nalazi, po početnoj ceni od 15.826 evra. Kuća […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Država prodaje nepokretnosti: Seoske kuće od preko sto kvadrata za 4.438 i 15.826 evra

  Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini Republike Srbije, a na dugačkom spisku našlo se i nekoliko nekretnina na teritoriji grada Zrenjanina odnosno srednjeg Banata.

   

  Tako je na prodaju ponuđena kuća u Tarašu, površine 150 kvadrata, i zemljište na kojoj se kuća nalazi, po početnoj ceni od 15.826 evra. Kuća se nalazi u Proleterskoj ulici.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zašto je važan redovan pregled mladeža i kada je mladež potrebno ukloniti?

   

  Na prodaju je oglašen i stan u zgradi kolektivnog stanovanja, u Banji Rusanda. Stan je površine 61 kvadrat, a početna cena je 34.655 evra.

   

  U Bočaru, u Dobrovoljačkoj ulici, nudi se objekat površine 131 kvadrat, kao i zemljište ukupne površine 787 kvadratnih metara, po početnoj ceni od 4.438 evra.

   

  U Belom Blatu, u Ulici Maršala Tita, na prodaju je ponuđen objekat poljoprivrede od 374 kvadrata, kao i zemljište površine 26 ari i 18 kvadrata. Početna cena iznosi 7.852 evra.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ponude za kupovinu nepokretnosti dostavljaju se najkasnije do 20. novembra. Otvaranje prispelih ponuda obaviće se komisijski dva dana kasnije, objavila je Republička direkcija za imovinu.

   

  Nijedna beogradska opština nije u top 10 po prodaji kuća: Izdvajaju se ova četiri grada

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija