• EVO KO JE DAO NAJBOLJU PONUDU ZA KUPOVINU „LUKSOLA“

  ZRENJANIN – Zrenjaninska firma „Raca“ dostavila je najbolju ponudu za kupovinu celokupne pokretne i nepokretne imovine Hemijske industrije „Luksol“. Na poziv stečajnog upravnika stigle su tri ponude, ali je najpovoljnija bila „Racina“. – O ponudi bi trebalo da se izjasni Odbor poverilaca, što će verovatno biti brzo, ali i Komisija za zaštitu konkurencije, što ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EVO KO JE DAO NAJBOLJU PONUDU ZA KUPOVINU „LUKSOLA“

  ZRENJANIN – Zrenjaninska firma „Raca“ dostavila je najbolju ponudu za kupovinu celokupne pokretne i nepokretne imovine Hemijske industrije „Luksol“. Na poziv stečajnog upravnika stigle su tri ponude, ali je najpovoljnija bila „Racina“.

  luxol

  – O ponudi bi trebalo da se izjasni Odbor poverilaca, što će verovatno biti brzo, ali i Komisija za zaštitu konkurencije, što ne ide tako brzo, tako da će konačna odluka pričekati još mesec, dva – izjavio je za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik Milan Nićetin.

  Inače, vrednost imovine procenjena je na više od 166,6 miliona dinara, ali u ovoj prodaji ova vrednost nije minimalno prihvatljiva, niti je na bilo koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača, prilikom određivanja visine ponude.

  Firma „Raca“ se bavi poljprivrednom proizvodnjom, trgovinom, na veliko i malo,  žitaricama, uljaricama, semenima, veštačkim đubrivom, zaštitnim sredstvima. Takođe, bavi se prodajom nove i polovne poljoprivredne mehanizacije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija