• Država Srbija prodaje poslovni prostor u glavnoj gradskoj ulici

  Država Srbija ponudila je na prodaju 32 državne nepokretnosti u više gradova i opština, objavila je Republička direkcija za imovinu. Između ostalog, na prodaju je ponuđen i poslovni prostor u Zrenjaninu, površine 17 kvadratnih metara.   Ovaj poslovni prostor se nalazi u prizemlju objekta u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 8.   Početna kupoprodajna cena […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Država Srbija prodaje poslovni prostor u glavnoj gradskoj ulici

  Država Srbija ponudila je na prodaju 32 državne nepokretnosti u više gradova i opština, objavila je Republička direkcija za imovinu. Između ostalog, na prodaju je ponuđen i poslovni prostor u Zrenjaninu, površine 17 kvadratnih metara.

   

  Ovaj poslovni prostor se nalazi u prizemlju objekta u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 8.

   

  Početna kupoprodajna cena iznosi 10.208 evra. Visina depozita za učešće u postupku iznosi 1.020 evra prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

   

  Pročitajte još: Najsigurnije je nekretninu kupiti ili prodati preko licencirane agencije

   

  Prodaja državnih nepokretnosti biće obavljena prikupljanjem pisanih zatvorenih ponuda koje se mogu poslati do 12. maja, a otvaranje ponuda zakazano je za 14. maj.

   

  Uslovi za sprovođenje postupka su ispunjeni, ako stigne najmanje jedna blagovremena i potpuna ponuda, navodi se u oglasu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija