• Drugi pokušaj prodaje imovine firme iz Žitišta: Poverioci će svakako ostati kratkih rukava

    S obzirom na to da je propao prvi pokušaj prodaje celokupne imovine žitištanske firme „Pile&Co“ u stečaju, stečajni upravnik Miloš Đekić je za 22. decembar zakazao i drugu prodaju, i to metodom javnog prikupljanja ponuda.   Na prodaju je ponuđena nepokretna imovina koja se nalazi u Torku. U pitanju su inkubatorske stanice, pomoćne zgrade, trafostanica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drugi pokušaj prodaje imovine firme iz Žitišta: Poverioci će svakako ostati kratkih rukava

    S obzirom na to da je propao prvi pokušaj prodaje celokupne imovine žitištanske firme „Pile&Co“ u stečaju, stečajni upravnik Miloš Đekić je za 22. decembar zakazao i drugu prodaju, i to metodom javnog prikupljanja ponuda.

     

    Na prodaju je ponuđena nepokretna imovina koja se nalazi u Torku. U pitanju su inkubatorske stanice, pomoćne zgrade, trafostanica sa agregatnim postrojenjem, kao i zemljište na kom se nalaze ti objekti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Struju su najviše štedela domaćinstva u ovim gradovima: Da li je i Zrenjanin na spisku?

     

    U imovinsku celinu ulaze i građevinski objekti u Vršcu, koji su, kako je navedeno u oglasu, „u prirodi srušeni“, kao i građevinsko zemljište. Tu su i oprema, inkubatori, klima uređaji i slično.

     

    Vrednost nepokretne i pokretne imovine procenjena je na nešto više od 82 miliona dinara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Čak da ovog puta i bude zainteresovanih i da bude postignuta početna cena od 82 miliona dinara, to neće biti ni blizu dovoljno da se namire svi poverioci. Naime, ukupna potraživanja svih kategorija poverilaca iznose čak 381,3 miliona dinara.

     

    https://www.zrenjaninski.com/ekonomija/blizi-se-kraj-price-o-vojvodinaputu-jos-da-se-zakljuci-postupak-nad-stecajnom-masom/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija