• Bliži se kraj priče o „Vojvodinaputu“: Još da se zaključi postupak nad stečajnom masom

  U Privrednom sudu u Zrenjaninu 15. decembra trebalo bi da bude održano završno ročište radi zaključenja stečajnog postupka nad stečajnom masom zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“.   PROČITAJTE JOŠ: Struju su najviše štedela domaćinstva u ovim gradovima: Da li je i Zrenjanin na spisku?   Na ovom ročištu stečajni upravnik Slobodan Sudarov podneće završni izveštaj i račun. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bliži se kraj priče o „Vojvodinaputu“: Još da se zaključi postupak nad stečajnom masom

  U Privrednom sudu u Zrenjaninu 15. decembra trebalo bi da bude održano završno ročište radi zaključenja stečajnog postupka nad stečajnom masom zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Struju su najviše štedela domaćinstva u ovim gradovima: Da li je i Zrenjanin na spisku?

   

  Na ovom ročištu stečajni upravnik Slobodan Sudarov podneće završni izveštaj i račun. Na dnevnom redu biće i konačan zahtev za isplata nagrade i naknade troškova stečajnog upravnika. Raspravljaće se i o eventualnim primedbama na završni račun, a biće reči i o neraspodeljenim delovima stečajne mase.

   

  Zrenjaninsko preduzeće „Vojvodinaput“ svojevremeno je iz trećeg puta prodato rudarsko – građevinskom preduzeću „Hidrooprema“ iz Šapca za 224,9 miliona dinara.

   

  Nakon prodaje „Vojvodinaputa“ kao pravnog lica, Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o obustavljanju stečajnog postupka nad ovim preduzećem. Stečaj je nastavljen samo u odnosu na stečajnu masu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Stečaj u „Vojvodinaputu“ je, inače, otvoren 2011. godine, a 2018. je proglašen bankrot preduzeća.

   

  https://www.zrenjaninski.com/ekonomija/dva-nova-konkursa-za-posao-sad-je-prilika-da-se-prijavite/

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija