• Bliži se kraj priče o „Vojvodinaputu“: Još da se zaključi postupak nad stečajnom masom

    U Privrednom sudu u Zrenjaninu 15. decembra trebalo bi da bude održano završno ročište radi zaključenja stečajnog postupka nad stečajnom masom zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“.   PROČITAJTE JOŠ: Struju su najviše štedela domaćinstva u ovim gradovima: Da li je i Zrenjanin na spisku?   Na ovom ročištu stečajni upravnik Slobodan Sudarov podneće završni izveštaj i račun. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bliži se kraj priče o „Vojvodinaputu“: Još da se zaključi postupak nad stečajnom masom

    U Privrednom sudu u Zrenjaninu 15. decembra trebalo bi da bude održano završno ročište radi zaključenja stečajnog postupka nad stečajnom masom zrenjaninskog preduzeća „Vojvodinaput“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Struju su najviše štedela domaćinstva u ovim gradovima: Da li je i Zrenjanin na spisku?

     

    Na ovom ročištu stečajni upravnik Slobodan Sudarov podneće završni izveštaj i račun. Na dnevnom redu biće i konačan zahtev za isplata nagrade i naknade troškova stečajnog upravnika. Raspravljaće se i o eventualnim primedbama na završni račun, a biće reči i o neraspodeljenim delovima stečajne mase.

     

    Zrenjaninsko preduzeće „Vojvodinaput“ svojevremeno je iz trećeg puta prodato rudarsko – građevinskom preduzeću „Hidrooprema“ iz Šapca za 224,9 miliona dinara.

     

    Nakon prodaje „Vojvodinaputa“ kao pravnog lica, Privredni sud u Zrenjaninu je doneo rešenje o obustavljanju stečajnog postupka nad ovim preduzećem. Stečaj je nastavljen samo u odnosu na stečajnu masu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stečaj u „Vojvodinaputu“ je, inače, otvoren 2011. godine, a 2018. je proglašen bankrot preduzeća.

     

    https://www.zrenjaninski.com/ekonomija/dva-nova-konkursa-za-posao-sad-je-prilika-da-se-prijavite/

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija