• Do sada se na Sajam zapošljavanja prijavilo dvadeset poslodavaca

    U organizaciji Grada Zrenjanina i zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u hali sportova Medison, u sredu, 18. aprila, u terminu od 10 do 13 časova, biće održan još jedan Sajam zapošljavanja.   Do sada se prijavilo 20 poslodavaca, a traženi su radnici različitih zanimanja: vozači, prodavci, agenti prodaje, menadžeri prodaje, magacioneri, komercijalisti, radnici u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Do sada se na Sajam zapošljavanja prijavilo dvadeset poslodavaca

    U organizaciji Grada Zrenjanina i zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u hali sportova Medison, u sredu, 18. aprila, u terminu od 10 do 13 časova, biće održan još jedan Sajam zapošljavanja.

     

    Do sada se prijavilo 20 poslodavaca, a traženi su radnici različitih zanimanja: vozači, prodavci, agenti prodaje, menadžeri prodaje, magacioneri, komercijalisti, radnici u proizvodnji, bravari, pekari, mesari, konobari, zidari, tesari, fasaderi, keramičari, armirači, krojači-šivači, i drugi.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija