• Dijamantova izložba u čast 85 godina rada: Predstavljen razvojni put naše najveće uljare

    Izložba pod nazivom „Dijamant: Hvala Vam za decenije poverenja“ otvorena je u ponedeljak u Narodnom muzeju Zrenjanin. Izložba se održava u čast 85 godina poslovanja zrenjaninske kompanije „Dijamant“, a sa ciljem da se posetioci bliže upoznaju sa razvojnim putem najveće uljare u Srbiji.   Svečanom otvaranju izložbe prisustvovali su mnogobrojni zainteresovani građani, kao i bivši […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dijamantova izložba u čast 85 godina rada: Predstavljen razvojni put naše najveće uljare

    Izložba pod nazivom „Dijamant: Hvala Vam za decenije poverenja“ otvorena je u ponedeljak u Narodnom muzeju Zrenjanin. Izložba se održava u čast 85 godina poslovanja zrenjaninske kompanije „Dijamant“, a sa ciljem da se posetioci bliže upoznaju sa razvojnim putem najveće uljare u Srbiji.

     

    Svečanom otvaranju izložbe prisustvovali su mnogobrojni zainteresovani građani, kao i bivši i sadašnji zaposleni kompanije „Dijamant“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ponuđen na prodaju jednoiposoban stan u novoj zgradi, nadomak centra grada (Foto)

     

    Prisutnima su se obratili kustos Dejan Vorgić, direktor Narodnog muzeja Siniša Onjin i stručni saradnik „Dijamanta“ Predrag Nenin. Nenin je tom prilikom izrazio zahvalnost gradu Zrenjaninu na pruženoj prilici da se na jedinstven način obeleži godina jubileja fabrike.

     

    dijamant: hvala vam za decenije poverenja
    Foto: Organizatori izložbe Narodni muzej Zrenjanin i kompanija Dijamant

     

    Naredne godine još uspešnije

     

    Ovim povodom, direktor marketinga i razvoja kompanije „Dijamant“ Filippos Nanopoulos je istakao da je izložba prilika da se posetioci upoznaju sa uspešnom istorijom i razvojnim putem fabrike koja decenijama posluje kao lider na tržištu prehrambene industrije.

     

    – Tokom više od osam decenija postojanja uspeli smo da se prilagodimo promenama. Istovremeno smo ostali dosledni našem cilju – da kvalitet proizvoda održimo na najvišem nivou. Verujem da će naredne godine „Dijamantovog“ poslovanja biti još uspešnije. Mi u kompaniji ćemo, kao i do sada, napornim radom i trudom nastaviti da ispunjavamo stranice istorije i opravdamo poverenje koje nam potrošači pružaju – izjavio je Filippos Nanopoulos.

     

    Izložbeni materijal će posetiocima biti na raspolaganju do sredine oktobra. U tom periodu, „Dijamant“ će u saradnji sa pedagoškom službom Narodnog muzeja, za učenike nižih i viših razreda osnovnih škola organizovati interaktivne radionice na kojima će moći da se bliže upoznaju sa procesom proizvodnje ulja i njegovom primenom u svakodnevnom životu, kao i sa procesom izgradnje brenda.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Fabrika ulјa u Zrenjaninu prešla je dug put od svojih početaka 1938. godine u tadašnjem Petrovgradu, do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji jestivih ulja, stonih margarina i majoneza. Tokom godina razvoja i ulaganja u proizvodne procese, „Dijamant“ je postao sinonim za kvalitet i tradiciju, o čemu svedoče brojna domaća i međunarodna priznanja.

     

    ‘Ajde, živeli! Cene ugostiteljskih usluga u Srbiji u avgustu veće za 13,8 odsto

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija