• Carinarnica Zrenjanin organizuje e-licitaciju robe, u ponudi i mobilni telefoni (Foto)

    Carinarnica Zrenjanin 12. aprila organizuje internet prodaju trajno oduzete robe, saopštila je danas Uprava carina.   U ponudi su industrijske mašine i alati, metalni elementi i palete, motorne testere, mobilni telefoni i druga roba.   Na prodaju su, između ostalog, ponuđeni mobilni telefoni Google Pixel 4A (5G) 128GB. Početna cena iznosi 119.000 dinara, a kaucija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Carinarnica Zrenjanin organizuje e-licitaciju robe, u ponudi i mobilni telefoni (Foto)

    Carinarnica Zrenjanin 12. aprila organizuje internet prodaju trajno oduzete robe, saopštila je danas Uprava carina.

     

    U ponudi su industrijske mašine i alati, metalni elementi i palete, motorne testere, mobilni telefoni i druga roba.

     

    Na prodaju su, između ostalog, ponuđeni mobilni telefoni Google Pixel 4A (5G) 128GB. Početna cena iznosi 119.000 dinara, a kaucija je 35.700 dinara. U pitanju je pet komada mobilnih telefona, u originalnim kutijama, sa zaštitnim folijama preko ekrana. Telefoni su crne boje, displej 6,2″. Nema znakova korišćenja. Kod četiri mobilna telefona u kutijama se nalaze kompletni punjači. Kod jednog punjač nije kompletan, odnosno nema dela za utikač.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Poslednji meetup pred ovogodišnji Digitalk: Prilika da čujete još jedno sjajno predavanje

     

    U ponudi su i metalni boks kontejneri, po početnoj ceni od 291.500 dinara, kao i motorne testere Stihl 4500, po početnoj ceni od 60.000 dinara.

     

    Carinarnica Zrenjanin prodaje i kaluparsku liniju u rastavljenom stanju, industrijske šivaće mašine, noževe i kartonske šablone za obuću… Zainteresovani imaju priliku da kupe i vanbrodski motor Mercury 35H, odlivke izduvnih grana i metalne elemente i euro palete.

     

     

    Omogućeno razgledanje robe

     

    Razgledanje kaluparske linije zakazano je za 3. april, od 9 do 13 časova, na lokacijama Carinske ispostave Kikinda, u Ulici oslobođenja 9 i na graničnom prelazu Srpska Crnja.

     

    Razgledanje industrijskih mašina za šivenje, vanbrodskog motora, motorne testere, odlivaka izduvnih grana i mobilnih telefona je 3. aprila, od 11 do 14 sati, u Carinarnici Zrenjanin, Carinska ulica 3. Metalni elementi i palete, kao i metalni boks kontejneri mogu se pogledati istog dana od 9 do 13 časova u Carinskoj ispostavi Kikinda, Ulica oslobođenja 9.

     

    Prijavljivanje zainteresovanih za internet prodaju trajno oduzete robe, koju Carinarnica Zrenjanin organizuje 12. aprila, može se obaviti na sajtu Uprave carina.

     

    Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 8. april, do ponoći.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zašto su zebra zavese elegantno i praktično rešenje za svaki prostor?

     

    Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“.

     

    Podsetimo, ova licitacija trebalo je da bude održana 1. marta, ali je pomerena za 12. april, zbog manjih tehničkih problema u funkcionisanju aplikacije za e-licitacije Uprave carina.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija