• BIZNIS PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVI MODUL

  Biznis platforma MOJE FAKTURE predstavila je potpuno novi modul – budžetiranje, namenjen vlasnicima i menadžerima u firmi. Osnovni cilj novog modula je unapređenje poslovanja domaćih privrednika kroz implementaciju savremenih poslovnih rešenja.     Takođe, u najnovijoj verziji aplikacije, stručnjaci platforme Moje fakture omogućili su funkciju unosa rabata i jedinice mere. Šta je sve novo?   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BIZNIS PLATFORMA „MOJE FAKTURE“ PREDSTAVILA NOVI MODUL

  Biznis platforma MOJE FAKTURE predstavila je potpuno novi modul – budžetiranje, namenjen vlasnicima i menadžerima u firmi. Osnovni cilj novog modula je unapređenje poslovanja domaćih privrednika kroz implementaciju savremenih poslovnih rešenja.

   

   

  Takođe, u najnovijoj verziji aplikacije, stručnjaci platforme Moje fakture omogućili su funkciju unosa rabata i jedinice mere. Šta je sve novo?

   

  RABAT

   

  Ukoliko želite da svojim kupcima date popust prilikom izdavanja računa, sve što je potrebno je da u polju rabat upišete procentualni iznos popusta koji odobravate.

   

  JEDINICA MERE

   

  U zavisnosti od toga šta prodajete, na formularu za izradu računa i drugih dokumenata se prikazuje polje JM. Oznaka JM je skraćenica za jedinica mere i u ovo polje možete upisati oznaku od maksimalno 3 slovna karaktera.

   

  BUDŽETIRANJE

   

  Budžetiranje je novi modul, namenjen pre svega vlasnicima ili menadžerima firmi koji imaju potrebu da detaljno isplaniraju i prate potrošnju sredstava.

   

  Više o novinama pročitajte na sajtu MOJE FAKTURE.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija