• Banke nemaju milosti, sudskim putem rasprodaju imovinu građana

  U zrenjaninskom Osnovnom sudu sve je više objava oglasa za prodaju nepokretnosti pojedinaca čiji dug ili neizmirena obaveza su sudski utvrđeni. Tako je za septembar zakazano više prodaja, a u najviše slučajeva se kao poverioci pojavljuju banke. Najčešće se spominje „Eurobank“ AD Beograd. Ona se kao poverilac pojavljuje u više prodaja u septembru.   Među […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Banke nemaju milosti, sudskim putem rasprodaju imovinu građana

  U zrenjaninskom Osnovnom sudu sve je više objava oglasa za prodaju nepokretnosti pojedinaca čiji dug ili neizmirena obaveza su sudski utvrđeni. Tako je za septembar zakazano više prodaja, a u najviše slučajeva se kao poverioci pojavljuju banke. Najčešće se spominje „Eurobank“ AD Beograd. Ona se kao poverilac pojavljuje u više prodaja u septembru.

   

  Među svim tim dugovanjima se nalazi i dug jedne Zrenjaninke, čija stambena zgrada površine 150 kvadrata i još jedan objekat su procenjeni na čak 7.865.000 dinara. Na „doboš“ će ići i objekat i zemlja jedne Melenčanke, pri čemu je porodična kuća procenjena na 829.500 a njiva na 343.000 dinara. Dužnik pomenutoj banci je i žiteljka Zrenjanina, kojoj će na prodaju ići objekat i zemljište u vrednosti od 992.000 dinara. Na prodaju će i imovina dužnika iz Banatskog Dvora, čija vrednost je procenjena na samo 183.000 dinara.

   

  Razvojna banka Vojvodine u stečaju pojavljuje se kao izvršni poverilac protiv Zrenjaninke čija nepokretna imovina, polovina porodične stambene zgrade i još nešto zemljišta, idu na prodaju po ceni oko 1,54 miliona dinara.

   

  U jednom slučaju izvršni poverilac je i „Unikredit bank Srbija“ AD Beograd, radi čijeg namirenja se prodaje nepokretna imovina žiteljke Čente, jedna njivica, vinograd i voćnjak, po ceni od 117.024 dinara.

   

  Kao poverilac pojavljuje se i „Komercijalna banka“ AD Beograd. Radi namirenja duga u tom slučaju prodaju se objekti u Žitištu jednog stanovnika tog sela a utvrđena je prodajna cena od 474.000 dinara.

   

  Na spisku poverilaca je i „Raiffeisen banka“ AD Beograd koja hoće da dug naplati preko prodaje novijeg spratnog stambenog objekta u Zrenjaninu, po ceni od 1.487.500 dinara.

   

  Tu je i „Addiko bank“ AD Beograd, koja od jednog Sečanjca, sada sa nepoznatim prebivalištem, namiruje dug putem prodaje imovine vredne 248.000 dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]