• Aktuelni oglasi za POSAO U ZRENJANINU i okolini

  Informativni portal zrenjaninski.com vam ovog vikenda predstavlja aktuelne oglase za POSAO U ZRENJANINU i okolini. Konkursi su još uvek otvoreni, pa se zainteresovani kandidati mogu prijaviti poslodavcima koji su oglasili otvorene radne pozicije.   Kliknite na naslov oglasa koji vas zanima i u tekstu ćete naći sve detalje, kao i e-mail adrese za prijavljivanje i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Aktuelni oglasi za POSAO U ZRENJANINU i okolini

  Informativni portal zrenjaninski.com vam ovog vikenda predstavlja aktuelne oglase za POSAO U ZRENJANINU i okolini. Konkursi su još uvek otvoreni, pa se zainteresovani kandidati mogu prijaviti poslodavcima koji su oglasili otvorene radne pozicije.

   

  Kliknite na naslov oglasa koji vas zanima i u tekstu ćete naći sve detalje, kao i e-mail adrese za prijavljivanje i kontakt telefone za više informacija.

   

  Traže se vozači: Još ima vremena da se prijavite za posao

   

  Zemljoradnička zadruga AGROSOJ traži radnika u administraciji

   

  Postani deo velikog tima firme „Agrorit“ kroz program „Moja prva plata“

   

  Potrebni konobari i šankeri za rad u lokalu u tržnom centru BIG

   

  Ako si u potrazi za stalnim poslom, obrati pažnju na novi konkurs

   

  Craft pivnica „Nomad Beer House“ raspisala oglas za posao

   

  Podsećamo i da će Unija poslodavca Srbije – poslodavci Zrenjanina u utorak, 25. oktobra, s početkom u 13 časova, promovisati program „Moja prva plata“. Promocija će biti održana u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

   

  Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija