• Zrenjaninski učenici dobitnici pokrajinske nagrade „Talenti 2019“

  Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu najavio je da će i ove godine biti dodeljene diplome i novčane nagrade najboljim učenicima i njihovim mentorima na teritoriji AP Vojvodine. Ova nagrada se zove „Talenti 2019“.   Svečanost će biti upriličena u sredu, 11. decembra, u Svečanom holu Pokrajinske vlade u Novom Sadu.   Pokrajinska vlada i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninski učenici dobitnici pokrajinske nagrade „Talenti 2019“

  Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu najavio je da će i ove godine biti dodeljene diplome i novčane nagrade najboljim učenicima i njihovim mentorima na teritoriji AP Vojvodine. Ova nagrada se zove „Talenti 2019“.

   

  Svečanost će biti upriličena u sredu, 11. decembra, u Svečanom holu Pokrajinske vlade u Novom Sadu.

   

  Pokrajinska vlada i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu u 2019. godini dodeliće šest specijalnih diploma darovitim učenicima sa novčanim nagradama. Dodeliće i 83 nagrade učenicima i 82 nagrade njihovim mentorima. Nagrade se dodeljuju u oblasti nauke, umetnosti, tehnike i jezika.

   

  Među učenicima kojima će biti dodeljene nagrade „Talenti 2019“ nalaze se i đaci sa područja grada Zrenjanina.

   

  U oblasti nauke nagrađeni su Mateja Janković iz OŠ „Mladost“ iz Tomaševca (matematika, mentorka Gordana Rakić) i Nikša Čvorović iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ (fizika, mentorka Mariana Jakšov). Dobitnici nagrade su i Stefan Nikolov i Matija Stanišić iz OŠ „Dositej Obradović“ (fizika, mentor Metodi Nikolov). Među nagrađenima su i Mila Vukobrat iz Zrenjaninske gimnazije (istorija, mentor Rako Tomović) i Dragoslav Berberski iz OŠ „Dositej Obradović“ (istorija, mentorka Ljiljana Arvai).

   

  Pročitajte još: Ovi mladi volonteri su bili svugde gde je bilo potrebno

   

  U oblasti muzike nagradu „Talenti 2019“ dobili su Vuk Mijatić i Vladimir Aleksić iz Muzičke škole „Josif Marinković“ (mentor Branislav Gagić). Nagrađena je i Aleksandra Malenić iz iste škole (mentor Branislava Rajačić).

   

  U oblasti srpskog jezika nagrađeni su Teodora Šiklošić i Vuk Vujčin. Oboje su učenici Zrenjaninske gimnazije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo