• ZRENJANINSKI STUDENTI U PARIZU OSVOJILI ZLATO!

  ZRENJANIN – Na turniru evropskih fakulteta pod nazivom „Euroijada 2017“, koji je održan u Parizu, rukometna ekipa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina osvojila je prvo mesto i na taj način odbranila zlato osvojeno na prethodnom takmičenju u Pragu.     Ekipu, koja je savladala šest rivalskih timova, činili su kapiten Marko Gaćinović, Marko Trninić, Žarko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRENJANINSKI STUDENTI U PARIZU OSVOJILI ZLATO!

  ZRENJANIN – Na turniru evropskih fakulteta pod nazivom „Euroijada 2017“, koji je održan u Parizu, rukometna ekipa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina osvojila je prvo mesto i na taj način odbranila zlato osvojeno na prethodnom takmičenju u Pragu.

   

   

  Ekipu, koja je savladala šest rivalskih timova, činili su kapiten Marko Gaćinović, Marko Trninić, Žarko Grujić, Marko Brakus, Petar Vojnović, Peđa Dunđerski, Đorđe Savić, Stefan Toškov, Luka Petrović, Marko Šaru, Aleksa Kojić i Miloš Kovačević.

   

  U prvoj utakmici savladana je ekipa ESS Francuska rezultatom 30:22, a u drugoj Univerziteta Konstantz iz Nemačke sa 25:19. Treću utakmicu Zrenjaninci su dobili protiv Savinjija iz Pariza sa 20:7, u četvrtfinalu je sa 11:8 pobeđen Fakultet organizacionih nauka, u polufinalu pobeda je zabeležena protiv Stomatološkog fakulteta Pančevo – 21:15,  a u finalu savladan je Rudarsko-geološki fakultet Beograd sa 19:15.

   

   

  Veliku pomoć zrenjaninski rukometaši imali su od medicinskog tima iz Novog Sada, koji su činili Žarko Mihajlović i Duša Brašanac.

   

  Među sponzorima učešća zrenjaninskih studenata u Parizu, pored ostalih, bio je i Grad Zrenjanin.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo