• ZAHTEVAJU LI ZRENJANINCI POSEBNE REGISTARSKE OZNAKE NA AUTOMOBILIMA

  ZRENJANIN – Da li ste nekad primetili registarske tablice na automobilu sa zanimljvim brojevima i slovima? Na primer, 000 pa dva slova. I pitali se, da li je vlasnik imao sreće sa kombinacijama ili je u pitanju nešto drugo. E, pa po pravilniku o registraciji, oznaku na tablici možete da izaberete. Ako izdvoji 87,530 dinara, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZAHTEVAJU LI ZRENJANINCI POSEBNE REGISTARSKE OZNAKE NA AUTOMOBILIMA

  ZRENJANIN – Da li ste nekad primetili registarske tablice na automobilu sa zanimljvim brojevima i slovima? Na primer, 000 pa dva slova. I pitali se, da li je vlasnik imao sreće sa kombinacijama ili je u pitanju nešto drugo.

  Značenje izabranih znakova ne sme biti provokativno, nemoralno ili suprotno pravnom poretku
  Značenje izabranih znakova ne sme biti provokativno, nemoralno ili suprotno pravnom poretku

  E, pa po pravilniku o registraciji, oznaku na tablici možete da izaberete.

  Ako izdvoji 87,530 dinara, koliko košta posebna naknada, vlasnik može da odabere najmanje tri, a najviše pet slovnih znakova ili kombinaciju brojčanih i slovnih.

  Ukoliko se bira kombinacija brojčanih i slovnih, u njoj se mora nalaziti najmanje dva slovna znaka, ali to ne može biti TX, jer je to kombinacija za taksi, RP koja se koristi za privremeno registrovana vozila, kao i ni RPE, jer je to predviđeno za vozila koja se odvoze iz Srbije.

  Takođe, značenje izabranih znakova ne sme biti provokativno, nemoralno ili suprotno pravnom poretku.

  Zrenjanici su, izgleda, ipak zadovoljni kombinacijom koju im izbaci kompjuter. Jer, od početka izdavanja novih registarskih tablica na području Policijske uprave Zrenjanin ukupno je izdato samo tri para registarskih tablica sa izabranim znakovima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo