• Vrtić „Neven“ najbolji na konkursu „Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište“

  U konkurenciji šest zrenjaninskih vrtića, na konkursu „Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište“, koji je raspisalo Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ sa željom da izabere najčistije dvorište, pobednik je vrtić „Neven“.   – Na konkurs koji je u oktobru raspisalo JKP „Čistoća i zelenilo“, na zadatu temu “Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište”, prijavilo se šest zrenjaninskih vrtića, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vrtić „Neven“ najbolji na konkursu „Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište“

  U konkurenciji šest zrenjaninskih vrtića, na konkursu „Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište“, koji je raspisalo Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ sa željom da izabere najčistije dvorište, pobednik je vrtić „Neven“.

   

  – Na konkurs koji je u oktobru raspisalo JKP „Čistoća i zelenilo“, na zadatu temu “Čuvajmo prirodu – očistimo dvorište”, prijavilo se šest zrenjaninskih vrtića, i to „Alisa“, „Kolibri“, „Maslačak“, „Čika Jova Zmaj“ i „Neven“. Njihova obaveza bila je da fotografije svojih dvorišta pošalju na mejl preduzeća do 1. novembra ove godine. Komisija je imala težak zadatak da odabere pobednika, a ocenjeno je da najčistije dvorište ima vrtić „Neven“, drugo mesto osvojio je vrtić „Čika Jova Zmaj“, a treće mesto ravnopravno dele „Alisa“ i „Maslačak“ – kaže Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  – S obzirom na to da „Čistoća” obavlja delatnost održavanja zelenih površina u Zrenjaninu koristimo svaku priliku da promovišemo brigu o zaštiti životne sredine. Mišljenja smo da je edukacija i informisanje naših najmlađih sugrađana o zaštiti životne sredine važna, jer ukoliko kod dece razvijemo naviku da brinu o njoj, u budućnosti ćemo imati odgovorne, mlade ljude kojima će briga o životnoj sredini biti od izuzetne važnosti. Svima nam je u interesu da živimo u što zdravijoj, čistijoj i zelenijoj okolini – dodaje Tančić.

   

  Zamenica direktora Predškolske ustanove Zrenjanin Tatjana Lojović zahvalila se na nagradama JKP „Čistoća i zelenilo“ i izrazila je želju da se sledeće godine na ovaj konkurs prijavi veći broj zrenjaninskih vrtića.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo