• Vetar pravio probleme, i Vodotoranj u žutim trakama

  Građevinska inspekcija i komunalna policija dali su nalog da se oko zgrade Vodotornja razvuče traka i na taj način prolaznici upozore da nije bezbedno kretati se u blizini najviše zgrade u glavnoj ulici.   Sa zgrade je otpala jedna ploča a i lim se na nekim delovima podigao, tako da je građevinski inspektor koji je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vetar pravio probleme, i Vodotoranj u žutim trakama

  Građevinska inspekcija i komunalna policija dali su nalog da se oko zgrade Vodotornja razvuče traka i na taj način prolaznici upozore da nije bezbedno kretati se u blizini najviše zgrade u glavnoj ulici.

   

  • Sa zgrade je otpala jedna ploča a i lim se na nekim delovima podigao, tako da je građevinski inspektor koji je bio na terenu, doneo rešenje da se zgrada obezbedi trakama i zaštite građani od eventualnih povreda, rekao je za portal zrenjaninski.com Milan Jovanov, načelnik inspekcijskih službi u Gradskoj upravi. Kako je u pitanju poslovni objekat koji ima više vlasnika, njihov zastupnik je pozvan i predočeno mu je da se u najkraćem vremenskom roku problemi otklone. Kada će to biti, ne mogu da kažem, ali građevinski inspektor će pratiti razvoj situacije, ističe Jovanov.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo