• Važno obaveštenje Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje

  Svi osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, koji se leče van područja matične filijale, mogu to učiniti bez saglasnosti komisije, saopštila je filijala RFZO u Zrenjaninu.   U obaveštenju dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com stoji da, usled pogoršanja epidemiološke situacije, osigurana lica Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, ukoliko se leče ili su upućena na lečenje van […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Važno obaveštenje Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje

  Svi osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, koji se leče van područja matične filijale, mogu to učiniti bez saglasnosti komisije, saopštila je filijala RFZO u Zrenjaninu.

   

  U obaveštenju dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com stoji da, usled pogoršanja epidemiološke situacije, osigurana lica Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, ukoliko se leče ili su upućena na lečenje van područja matične filijale, mogu da koriste zdravstvenu zaštitu bez saglasnosti lekarske komisije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: In memoriam: Preminuo poznati novinar i publicista Borislav Bora Putnik

   

  Rad lekarskih komisija obavlja se bez neposrednog kontakta sa osiguranim licima. Izabrani lekari putem elektronske pošte dostavljaju lekarskoj komisiji predloge za produžetak privremene sprečenosti za rad.

   

  Iz filijale apeluju da se za potrebne informacije iz oblasti zdravstvenog osiguranja građani obrate na broj telefona 023/566-820. To mogu da učine i putem elektronske pošte na mejl: zrenjanin@rfzo.rs

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]