• Uručena priznanja višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi (Foto)

  Danas su na svečanosti u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, održanoj povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, uručena priznanja višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi.   Svečanost su organizovali Crveni krst Zrenjanin i Grad Zrenjanin. U ime lokalne samouprave, događaju je prisustvovao zamenik gradonačelnika Saša Santovac.   Zoran Kostadinović je do sada krv dao sto puta. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uručena priznanja višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi (Foto)

  Danas su na svečanosti u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, održanoj povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, uručena priznanja višestrukim dobrovoljnim davaocima krvi.

   

  Svečanost su organizovali Crveni krst Zrenjanin i Grad Zrenjanin. U ime lokalne samouprave, događaju je prisustvovao zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

   

  Zoran Kostadinović je do sada krv dao sto puta. On je danas pozvao sugrađane da krenu njegovim putem.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Pet parova se zavetovalo na večnu ljubav pred matičarem u Zrenjaninu

   

  – Postao sam dobrovoljni davalac krvi sa željom da budem human i pomognem nekom. Nastaviću to da činim sve dok budem mogao – poručio je Kostadinović.

   

   

  Po 75 puta krv su dali Dragan Dimić, Milan Milin, Dragan Vrućinić i Zoran Popović.

   

  Priznanja su dobili i davaoci koji su krv dali 50 i 35 puta, a uručila ih je predsednica Crvenog krsta Zrenjanin dr Sonja Kapeler Puškarić.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Nagrađeni su i najuspešniji učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada, koji su učestvovali na likovno-literarnom konkursu „Krv život znači“. Dodeljeno je i priznanje „Široko srce“, za doprinos u organizovanju akcija dobrovoljnog davanja krvi.

   

  Priznanje su, između ostalih, dobili Sportski savez grada Zrenjanina, Mesna zajednica „Veljko Vlahović“ i Ekonomsko – trgovinska škola „Jovan Trajković“.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo