• Ukoliko se neko vaš nalazi na bolničkom lečenju, ovo treba da znate

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina obaveštava građane da u toku trajanja zabrane poseta pacijentima u ovoj zdravstvenoj ustanovi, informacije o stanju pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju mogu dobiti svakog dana isključivo u periodu od 12 do 14 časova.   Informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona odeljenja na kojem je pacijent hospitalizovan.   Pročitajte […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ukoliko se neko vaš nalazi na bolničkom lečenju, ovo treba da znate

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina obaveštava građane da u toku trajanja zabrane poseta pacijentima u ovoj zdravstvenoj ustanovi, informacije o stanju pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju mogu dobiti svakog dana isključivo u periodu od 12 do 14 časova.

   

  Informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona odeljenja na kojem je pacijent hospitalizovan.

   

  Pročitajte još: IN MEMORIAM: Preminuo je naš kolega, novinar Slavko Popov

   

  „Takođe, za pacijente koji se nalaze na bolničkom lečenju, građani lične stvari mogu predati na portirnici, službeniku obezbeđenja. To mogu da učine u periodu od 12 do 14 časova. Ovo se ne odnosi na pacijente koji su hitno primljeni, čije stvari možete predati tokom celog radnog vremena“, navodi se u saopštenju Opšte bolnice.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]