• Ukoliko idete na preglede u bolnicu potreban vam je i ovaj dokument

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina apelovala je na građane da prilikom dolaska u ovu zdravstvenu ustanovu sa sobom ponesu ličnu kartu.   „Molimo sugrađane da pri javljanju na preglede u zdravstvenu ustanovu obavezno, uz overenu zdravstvenu knjižicu, daju na uvid ličnu kartu. Pravilnikom o ispravi o zdravstvenom osiguranju i posebnoj ispravi za korišćenje zdravstvene […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ukoliko idete na preglede u bolnicu potreban vam je i ovaj dokument

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina apelovala je na građane da prilikom dolaska u ovu zdravstvenu ustanovu sa sobom ponesu ličnu kartu.

   

  „Molimo sugrađane da pri javljanju na preglede u zdravstvenu ustanovu obavezno, uz overenu zdravstvenu knjižicu, daju na uvid ličnu kartu. Pravilnikom o ispravi o zdravstvenom osiguranju i posebnoj ispravi za korišćenje zdravstvene zaštite propisano je da zdravstvena knjižica važi uz ličnu kartu“, objašnjavaju u bolnici.

   

  Pročitajte još: U NEDELJU: Besplatni preventivni pregledi za sve građane

   

  U saopštenju se dodaje da će se poštovanjem propisa i uvidom u ličnu kartu, uz zdravstvenu knjižicu, omogućiti ispravna identifikacija svakog pacijenta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Valjda je zakonska obaveza da svaki punoletan gradjanin ima kod sebe ličnu kartu.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]