• Turistički vaučeri mogu se iskoristiti u samo četiri objekta u našem okrugu

  Od prekjuče traje prijava za dodatne vaučere za letovanje u zemlji. Gužve su na šalterima pošta, preuzimaju se turistički vaučeri, a spisak hotela i drugih objekata u kojima se oni mogu iskoristiti je podugačak. Na njemu se, naime, nalazi više od 2.000 ugostiteljskih objekata.   Na spisku koji je objavljen na sajtu Ministarstva trgovine, turizma […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Turistički vaučeri mogu se iskoristiti u samo četiri objekta u našem okrugu

  Od prekjuče traje prijava za dodatne vaučere za letovanje u zemlji. Gužve su na šalterima pošta, preuzimaju se turistički vaučeri, a spisak hotela i drugih objekata u kojima se oni mogu iskoristiti je podugačak. Na njemu se, naime, nalazi više od 2.000 ugostiteljskih objekata.

   

  Na spisku koji je objavljen na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija samo su četiri ugostiteljska objekta iz srednjeg Banata. Na području grada Zrenjanina turistički vaučeri se mogu iskoristiti u Banji „Rusanda“ u Melencima i apartmanima „Begejska oaza“ u Perlezu. U Novom Bečeju, turisti mogu u hotel „Tiski cvet“ i apartmane „Azucki“.

   

  Na spisku nema objekata iz opština Žitište, Sečanj i Nova Crnja.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vrste masaža koje se primenjuju nakon sportskih aktivnosti

   

  Da li srednji Banat nije interesantan turistima ili su ugostitelji iz našeg okruga nezainteresovani za ovaj vid poslovanja? Odgovor je – i jedno i drugo.

   

  Mnogi se ne prijavljuju jer nisu registrovani i nemaju kategorizaciju. Jedan deo, koji sve to ima, ne želi da prolazi kroz ne toliko jednostavnu a ni brzu proceduru prijavljivanja nadležnom ministarstvu.

   

  S druge strane, turistima ovaj deo Banata nije zanimljiv jer im se ne nudi nikakav poseban sadržaj. A i to sadržaja što ima, lokalne turističke organizacije ili slabo ili uopšte ne promovišu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Gotovo sve turističke organizacije u okrugu akcenat su stavile na manifestacioni turizam i u njega ulažu sve svoje kapacitete. Za turizam na duže staze kao da nisu zainteresovane ili sposobne.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]