• STUDIRANJE U EVROPSKOJ UNIJI NIJE MIT, ALI EVO ŠTA JESTE

  ZRENJANIN – U velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak, 17. januara, od 14 časova, organizovan je razgovor sa srednjoškolcima i studentima o novoj publikaciji Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije „Mitovi o Evropskoj uniji“, o dezinformacijama o EU koje vladaju u delu domaće javnosti, kao i o prilikama za studiranje u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  STUDIRANJE U EVROPSKOJ UNIJI NIJE MIT, ALI EVO ŠTA JESTE

  ZRENJANIN – U velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak, 17. januara, od 14 časova, organizovan je razgovor sa srednjoškolcima i studentima o novoj publikaciji Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije „Mitovi o Evropskoj uniji“, o dezinformacijama o EU koje vladaju u delu domaće javnosti, kao i o prilikama za studiranje u Evropskoj uniji koje su na raspolaganju našim studentima.

  Sa prisutnima će razgovarati Ivana Đurić, iz Sektora za komunikacije Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, kao i Goran Bogunović, iz Fondacije „Tempus“, koja u Srbiji realizuje aktivnosti programa Erazmus +, programa EU koji finansira projekte za saradnju iz obrazovanja i sporta, i one namenjene mladima.

  Debata je deo aktivnosti projekta „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“, čiji je cilj da podstakne javne biblioteke u Srbiji da građanima pruže informacije o Evropskoj uniji.

  Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ deo je Euteka bibliotečke mreže i tokom ovog javnog razgovora upravi biblioteke biće uručena Euteka polica, kao deo donacije Evropske unije u Republici Srbiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo