• Služen parastos stradalima u ratovima tokom devedesetih godina

  Povodom obeležavanja Vidovdana, danas je služen parastos i položeni su venci na spomenik našim sugrađanima stradalim u ratnim sukobima od 1991. do 1999. godine.   Komemorativnom skupu prisustvovali su predstavnici Grada Zrenjanina, zrenjaninskog garnizona, policije, boračkih organizacija i udruženja građana, kao i porodice i rodbina stradalih. Skup je održan ispred zgrade Komiteta, gde se nalazi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Služen parastos stradalima u ratovima tokom devedesetih godina

  Povodom obeležavanja Vidovdana, danas je služen parastos i položeni su venci na spomenik našim sugrađanima stradalim u ratnim sukobima od 1991. do 1999. godine.

   

  Komemorativnom skupu prisustvovali su predstavnici Grada Zrenjanina, zrenjaninskog garnizona, policije, boračkih organizacija i udruženja građana, kao i porodice i rodbina stradalih. Skup je održan ispred zgrade Komiteta, gde se nalazi spomenik poginulim pripadnicima vojske, policije i dobrovoljcima.

   

  Pročitajte još: Status izbeglice na području grada Zrenjanina ima 225 osoba

   

  – Na ovaj način obeležavamo Vidovdan, jedan od najznačajnijih datuma iz naše prošlosti. A sećamo se i naših sugrađana koji su hrabro položili živote u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije. Ovo je poruka da njihovu žrtvu nikada nećemo zaboraviti. Ali, moramo sve učiniti da ratova više ne bude na ovim prostorima – rekao je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo