• ŠKOLA „JOVAN CVIJIĆ“ OD „ČISTOĆE“ DOBILA TELEVIZOR

  ZRENJANIN – Direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Zoran Protić uručio je LCD televizor direktorki Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ u Zrenjaninu Biljani Jovanov. Televizor će biti korišćen za aktivnosti učenika u produženom boravku ove škole.     – Učenici OŠ „Dr Jovan Cvijić“ bili su vredni i sakupili su veliku količinu plastičnih čepova koje je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ŠKOLA „JOVAN CVIJIĆ“ OD „ČISTOĆE“ DOBILA TELEVIZOR

  ZRENJANIN – Direktor JKP „Čistoća i zelenilo“ Zoran Protić uručio je LCD televizor direktorki Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ u Zrenjaninu Biljani Jovanov. Televizor će biti korišćen za aktivnosti učenika u produženom boravku ove škole.

   

   

  – Učenici OŠ „Dr Jovan Cvijić“ bili su vredni i sakupili su veliku količinu plastičnih čepova koje je preuzelo naše preduzeće. Na ovakav način želimo da motivišemo i podstaknemo i druge škole da se priključe akcijama sakupljanja čepova i da što više kod najmlađeg uzrasta podignu svest o ekologiji i zaštiti životne sredine – istakao je direktor „Čistoće“ Zoran Protić.

   

   

  Godišnjim planom rada OŠ „Dr Jovan Cvijić“ definisane su, između ostalog, i aktivnosti tima za uređenje životne sredine „Mladi ekolozi“. Cilj ovog tima je zaštita i unapređenje životne sredine, razvijanje ekološke svesti učenika, kao i njihovo aktivno uključivanje u zaštitu životne sredine.

   

   

  – Zajedničkom aktivnošću učenika, nastavnika i roditelja, u toku prethodnih godina realizovali smo niz projekata, a dobitnici smo i više nagrada na polju ekologije. Putem akcije sakupljanja čepova uspostavljena je saradnja sa JKP „Čistoća i zelenilo“. Zahvaljujući LCD televizoru, biće unapređena i osavremenjena nastava, ali je i motiv za dalju akciju prikupljanja čepova još veći – rekla je direktorka škole Biljana Jovanov, i zahvalila se direktoru JKP „Čistoća i zelenilo“ na razumevanju i podršci u akciji sakupljanja čepova.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo