• Santos od države dobio 1,6 miliona dinara, pare i za portal „Cvet na Tisi“

  Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo je juče rezultate devet konkursa iz oblasti javnog informisanja za ovu godinu, za koje je opredeljeno 310 miliona dinara.   Objavljeni su rezultati konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za radio, televiziju, internet, štampane medije i servise novinskih agencija, zatim za elektronske medije čiji izdavači imaju sedište na teritoriji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Santos od države dobio 1,6 miliona dinara, pare i za portal „Cvet na Tisi“

  Ministarstvo informisanja i telekomunikacija objavilo je juče rezultate devet konkursa iz oblasti javnog informisanja za ovu godinu, za koje je opredeljeno 310 miliona dinara.

   

  Objavljeni su rezultati konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za radio, televiziju, internet, štampane medije i servise novinskih agencija, zatim za elektronske medije čiji izdavači imaju sedište na teritoriji AP Kosovo i Metohija, za proizvodnju medijskih sadržaja na jezicima nacionalnih manjina i sadržaja namenjenih osobama sa invaliditetom, kao i za projekte za unapređivanje profesionalnih i etičkih standarda.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Koliko su žitelji srednjeg Banata kompjuterski pismeni: Evo šta su pokazali rezultati

   

  Konkursi su bili raspisani radi pružanja finansijske podrške proizvodnji medijskih sadržaja koji doprinose ostvarivanju javnog interesa u oblasti javnog informisanja, kao i za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda.

   

  Na spisku medija koji su dobili novac od države našao se i Santos – Comerce iz Zrenjanina.

   

  Televizija Santos je za projekat pod nazivom „Zdravlje i dobro stanje – saveti i ideje za bolje zdravlje i zdrav životni stil“ na republičkom konkursu dobila 1,1 milion dinara.

   

  Radio Santos je za projekat pod nazivom „Književna baština srpskog naroda“ dobio pola miliona dinara.

   

  Na spisku internet medija koji su dobili pare od države našao se i portal „Cvet na Tisi“, sa sedištem u Pupinovoj ulici 4, u Zrenjaninu. Ovaj portal je dobio 400.000 dinara za projekat „Sačuvajmo ekosistem – edukujmo i mlade“.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prema podacima Agencije za privredne registre, ovaj portal je registrovan 24. januara prošle godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo