• RADNICI NISU KRPE: Zašto opada članstvo u sindikatima

  Zrenjaninski socijalni forum, uz podršku Ulof Palme centra, organizuje tribinu pod nazivom „Radnici nisu krpe“. Tribina će biti održana u petak, 13. decembra, s početkom u 19 časova, u konferencijskoj sali Hotela „Vojvodina“.   Na pitanja zbog čega opada članstvo u sindikatima, kako povratiti izgubljeno poverenje radnika u sindikalizam i kako sprovoditi solidarne principe putem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RADNICI NISU KRPE: Zašto opada članstvo u sindikatima

  Zrenjaninski socijalni forum, uz podršku Ulof Palme centra, organizuje tribinu pod nazivom „Radnici nisu krpe“. Tribina će biti održana u petak, 13. decembra, s početkom u 19 časova, u konferencijskoj sali Hotela „Vojvodina“.

   

  Na pitanja zbog čega opada članstvo u sindikatima, kako povratiti izgubljeno poverenje radnika u sindikalizam i kako sprovoditi solidarne principe putem sindikalnog delovanja, odgovaraće više sagovornika.

   

  Pročitajte još: Od nove godine važe novi uslovi za odlazak u penziju

   

  Kako je najavljeno, o ovim temama govoriće predsednik UGS Nezavisnost Zoran Stojiljković, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić, predsednik USS Sloga Željko Veselinović i Jugoslav Ristić iz SSS Kragujevac.

   

  Zrenjaninski socijalni forum je pozvao sve radnike, zainteresovane građane i sindikalne poverioce da učestvuju u tribini „Radnici nisu krpe“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo