• Puno Zrenjaninaca se odazvalo akciji dobrovoljnog davanja krvi

  Danas je u prostorijama organizacije Crvenog krsta u Zrenjaninu održana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Zrenjaninci su se, kao i uvek do sada, odazvali pozivu u velikom broju, i već do 10 časova bilo je 30 davalaca.   Kako portal zrenjaninski.com saznaje u zrenjaninskom Crvenom krstu, nakon promene načina prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca, koji je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Puno Zrenjaninaca se odazvalo akciji dobrovoljnog davanja krvi

  Danas je u prostorijama organizacije Crvenog krsta u Zrenjaninu održana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Zrenjaninci su se, kao i uvek do sada, odazvali pozivu u velikom broju, i već do 10 časova bilo je 30 davalaca.

   

  Kako portal zrenjaninski.com saznaje u zrenjaninskom Crvenom krstu, nakon promene načina prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca, koji je počeo da se primenjuje početkom godine, za razliku od nekih drugih opština i gradova, Zrenjaninci daju krv u istom obimu kao i pre promene.

   

  – Naravno, trudimo se maksimalno kako bismo propagirali dobrovoljno davalaštvo – kažu u Crvenom krstu Zrenjanin. – Zadovoljni smo i zahvalni dobrovoljnim davaocima, jer zahvaljujući njima naša bolnica nema nikakvih problema. Odličan odziv je i u Sečnju, Novoj Crnji i Žititštu, kažu u Crvenom krstu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo