• Prvog dana nove godine u Zrenjaninu rođeno šest beba

  Prvog dana nove godine u Zrenjaninu je rođeno šest beba, a prva se rodila Nastja, i to tri minuta posle ponoći. Prva ovogodišnja beba teška je tri kilograma i dugačka 49 centimetara.   PROČITAJTE JOŠ: Klimatski izgledi: Evo kakvo nas vreme očekuje u januaru 2022. godine   Majka Maja Jovanović iz Zrenjanina, kao i beba, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prvog dana nove godine u Zrenjaninu rođeno šest beba

  Prvog dana nove godine u Zrenjaninu je rođeno šest beba, a prva se rodila Nastja, i to tri minuta posle ponoći. Prva ovogodišnja beba teška je tri kilograma i dugačka 49 centimetara.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Klimatski izgledi: Evo kakvo nas vreme očekuje u januaru 2022. godine

   

  Majka Maja Jovanović iz Zrenjanina, kao i beba, osećaju se dobro, a nju i sve druge porodilje koje se nalaze na Ginekološko-akušerskom odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, 1. januara, u prepodnevnim časovima, posetio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

   

  Gradonačelnik je porodiljama uručio poklone – pakete s opremom i kozmetikom za bebe, a prvorođenoj bebi i auto-sedište.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ginekolog-akušer zrenjaninske bolnice Aleksandar Beljac je ovom prilikom kazao da je u toku prošle godine u porodilištu rođeno 1296 beba – 655 dečaka i 641 devojčica, od čega 11 parova blizanaca. On je izrazio očekivanje da će u ovoj godini biti više porođaja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo