• Prva iskustva u primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada

  Zrenjaninski socijalni forum organizuje okrugli sto na temu „Prva iskustva u primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada“. Poziv za učestvovanje upućen je licenciranim profesionalnim upravnicima i upravnicima stambenih zajednica iz Zrenjanina.   Skup će biti održan u petak, 27. jula, u 19 sati, u sali Opšteg udruženja preduzetnika u Zrenjaninu, ulica Slobodana Bursaća broj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prva iskustva u primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada

  Zrenjaninski socijalni forum organizuje okrugli sto na temu „Prva iskustva u primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada“. Poziv za učestvovanje upućen je licenciranim profesionalnim upravnicima i upravnicima stambenih zajednica iz Zrenjanina.

   

  Skup će biti održan u petak, 27. jula, u 19 sati, u sali Opšteg udruženja preduzetnika u Zrenjaninu, ulica Slobodana Bursaća broj 20. U radu skupa učestvovaće i diplomirani pravnik.

   

  „Primena Zakona počela je bez odgovarajućih priprema, stanari su neobavešteni o njegovom sadržaju i nedovoljno aktivni. Cilj okruglog stola je razmena dosadašnjih iskustava u primeni Zakona i utvrđivanje poteškoća sa kojima se suočavaju stanari, upravnici i profesionalni upravnici. Na dosadašnjim sastancima, koje je o ovoj temi organizovao Zrenjaninski socijalni forum, uočeni su i neki nedostaci u Zakonu koje bi trebalo evidentirati i primedbe dostaviti nadležnim kako bi se Zakon popravio na osnovu praktičnih iskustava“, navode u Zrenjaninskom socijalnom forumu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo