• Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

  Rok za prijavu projekata na konkurs programa „Zajednici zajedno“ u lokalnim samoupravama produžen je do 10. jula, saopštila je kompanija NIS.   Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“. Između ostalih, to su Zrenjanin, Novi Bečej i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Produžen rok za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

  Rok za prijavu projekata na konkurs programa „Zajednici zajedno“ u lokalnim samoupravama produžen je do 10. jula, saopštila je kompanija NIS.

   

  Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“. Između ostalih, to su Zrenjanin, Novi Bečej i Žitište.

   

  Kompanija NIS je namenila 114,5 miliona dinara za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji. Na ovaj način kompanija NIS želi da podrži ideju o jednakim uslovima za obrazovanje svih učenika u zdravom i bezbednom okruženju.

   

  Pročitajte još: Stipendije za 85 srednjoškolaca i 97 studenata, Grad izdvojio 12,4 miliona

   

  Program „Zajednici zajedno“ se ove godine realizuje uz podršku i aktivno učešće Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

   

  Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra. Sve informacije o uslovima i propozicijama mogu se pronaći na sajtu kompanije NIS.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo