• Prodajna izložba rukotvorina slepih i slabovidih osoba

  U petak, 12. jula, od 20 časova, u okviru manifestacije „Korzo fest“, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, biće predstavljena brošura namenjena osobama koje nemaju problema sa vidom „Ne tako, nego ovako“.   Ova brošura predstavlja vid edukacije o ispravnom pristupu slepim i slabovidim osobama.   O podršci i načinima na koje kao zajednica […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prodajna izložba rukotvorina slepih i slabovidih osoba

  U petak, 12. jula, od 20 časova, u okviru manifestacije „Korzo fest“, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, biće predstavljena brošura namenjena osobama koje nemaju problema sa vidom „Ne tako, nego ovako“.

   

  Ova brošura predstavlja vid edukacije o ispravnom pristupu slepim i slabovidim osobama.

   

  O podršci i načinima na koje kao zajednica možemo doprineti unapređenju kvaliteta života slepih i slabovidih govoriće sekretarka Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Radmila Marinković.

   

  Pročitajte još: Poznati argentinski tango plesač gostuje u Zrenjaninu (Foto)

   

  Nakon predstavljanja brošure, biće otvorena prodajna izložba rukotvorina sekcije žena Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih. Ove rukotvorine nastale su na radionici „Dodirom stvaramo“.

   

  Na fotografijama koje objavljujemo možete videti deo rukotvorina koje će biti izložene večeras.

   

  izložba rukotvorina

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo