• PROBNI PRIJEMNI NA TEHNIČKOM FAKULTETU „MIHAJLO PUPIN“

  ZRENJANIN – Probni prijemni na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu održaće se 22. aprila, sa početkom u 10 časova.     – Do sada se prijavilo 112 kandidata, najviše za matematiku, ali i za marketing, koji se polaže na menadžmentu, i test sklonosti ka životnoj sredini, za studijski program Inženjerstvo zaštite životne sredine. Najveće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PROBNI PRIJEMNI NA TEHNIČKOM FAKULTETU „MIHAJLO PUPIN“

  ZRENJANIN – Probni prijemni na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu održaće se 22. aprila, sa početkom u 10 časova.

   

  Foto: Dušan Bartolović

   

  – Do sada se prijavilo 112 kandidata, najviše za matematiku, ali i za marketing, koji se polaže na menadžmentu, i test sklonosti ka životnoj sredini, za studijski program Inženjerstvo zaštite životne sredine. Najveće interesovanje je za softversko inženjerstvo, industrijsko inženjerstvo u eksploataciji nafte i gasa i informacione tehnologije – kaže prodekan za nastavu profesorica dr Dijana Karuović, ističući da je fakultet predao zahtev Pokrajini za povećanje budžetske kvote za studijske programe Informacione tehnologije i Informacione tehnologije – softversko inženjerstvo, i da je pokrenuo akreditaciju doktorskih studija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo