• Portal Zrenjaninski poklonio sliku Zrenjaninskoj gimnaziji

  Portal Zrenjaninski poklonio je Zrenjaninskoj gimnaziji sliku akademskog slikara Aleksandra Kačara. Ovu sliku naš portal je kupio na humanitarnoj aukciji koju je organizovala kompanija „UM – Ing“.   Podsetimo, na aukciji je prikupljeno ukupno 605.000 dinara, a ovaj novac biće utrošen za kupovinu opreme neophodne za rad Odeljenja neonatologije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal Zrenjaninski poklonio sliku Zrenjaninskoj gimnaziji

  Portal Zrenjaninski poklonio je Zrenjaninskoj gimnaziji sliku akademskog slikara Aleksandra Kačara. Ovu sliku naš portal je kupio na humanitarnoj aukciji koju je organizovala kompanija „UM – Ing“.

   

  Podsetimo, na aukciji je prikupljeno ukupno 605.000 dinara, a ovaj novac biće utrošen za kupovinu opreme neophodne za rad Odeljenja neonatologije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu.

   

  Među učesnicima aukcije bio je i naš portal, koji je bio i medijski pokrovitelj ovog humanitarnog događaja.

   

  Sliku koju smo kupili, kako smo i najavili, poklonili smo Zrenjaninskoj gimnaziji, jer želimo da đaci uživaju u jednom novom umetničkom delu.

   

  Sliku je direktoru Zrenjaninske gimnazije Milanu Radakoviću, u ime redakcije portala zrenjaninski.com, uručio direktor naše firme Slavko Surla. Zauzvrat, direktor Radaković nam je poklonio knjige koje svedoče o bogatoj istoriji Zrenjaninske gimnazije.

   

  – Hvala vam od srca. Ovo je zaista divan gest. Naći ćemo lepo mesto na koje ćemo okačiti sliku koju ste nam poklonili. Nadam se da će se naša saradnja nastaviti i u narednom periodu, na obostrano zadovoljstvo – izjavio je Radaković.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo