• POLOŽENI VENCI NA SPOMENIK ŽARKU ZRENJANINU

  Obeleženo 75 godina od ustanka naroda Srbije u Drugom svetskom ratu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Polaganjem venaca na spomenik Žarku Zrenjaninu u centru grada, danas je obeležena 75- godišnjica ustanka naroda Srbije u Drugom svetskom ratu.

  polaganje-venaca

  Vence na spomenik položili su predstavnici Grada Zrenjanina, Gradskog odbora SUBNOR-a, Komande za razvoj Banatske brigade, Udruženja ratnih vojnih i mirnodopskih invalida, kao i organizacije Komunisti Zrenjanina.

  – Sećanje na herojsko vreme obavezuje nas da iskažemo poštovanje prema borcima NOB i žrtvama rata. Naša zemlja dala je velike žrtve i ogroman doprinos pobedi nad fašizmom i to se ne sme za zaboraviti – istakao je u prigodnom obraćanju okupljenima Nedeljko Papić, predsednik Gradskog SUBNOR-a.

  polaganje-venaca

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. TREBA OBELEŽITI OVAJ DOGAĐAJ, „USTANAK U SRBIJI“, ALI, ZAŠTO JE U „ZAPEĆKU“, VELIKA AKCIJA VELIKOBEČKEREČKIH KOMUNISTA, 5 DANA, POŠTO SU FAŠISTI NAPALI SSSR, KADA SU ORGANIZOVANOM AKCIJOM, DIGLI U VAZDUH MOST NA TAMIŠU, NA PRUZI KIKINDA-V. BEČKEREK-BEOGRAD, PRETHODNO RAZORUŽAVŠI STRAŽU!?
   TO NIJE USTANAK!?
   Pozdrav iz Elemira!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo