• Pojačana inspekcijska kontrola: Podneto pet prekršajnih prijava

  Pojačana inspekcijska kontrola primene protivepidemioloških mera na području grada Zrenjanina i drugih opština srednjeg Banata započeta je prošlog četvrtka.   Od tada su u kontrolu, osim sanitarne, uključune i druge republičke i lokalne inspekcije, kao i drugi državni organi na nivou okruga.   PROČITAJTE JOŠ: Trenutno u Srednjobanatskom okrugu aktivan 161 slučaj koronavirusa   U […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pojačana inspekcijska kontrola: Podneto pet prekršajnih prijava

  Pojačana inspekcijska kontrola primene protivepidemioloških mera na području grada Zrenjanina i drugih opština srednjeg Banata započeta je prošlog četvrtka.

   

  Od tada su u kontrolu, osim sanitarne, uključune i druge republičke i lokalne inspekcije, kao i drugi državni organi na nivou okruga.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Trenutno u Srednjobanatskom okrugu aktivan 161 slučaj koronavirusa

   

  U Srednjobanatskom upravnom okrugu kažu da se zajednički inspekcijski nadzor objekata i događaja, koji su procenjeni kao visokorizični, sprovodi prema uputstvima dobijenim od nadležnih državnih organa.

   

  Od početka ovih aktivnosti u Srednjobanatskom upravnom okrugu sprovedena su ukupno 144 inspekcijska nadzora. Podneto je pet prekršajnih prijava protiv prekršilaca propisanih mera.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo