• PECIVO ZA NAJMLAĐE PACIJENTE

  Nova donacija kompanije „Don Don“ dečijem odeljenju Opšte bolnice

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Kompanija „Don Don“, u čijem sastavu posluje zrenjaninski „Žitoprodukt“, uručila je u petak drugi kontingent donacije, oko 100 kilograma slatkog i slanog peciva, dečjem odeljenju Opšte bolnice u Zrenjaninu.

  Goran Radovanović i Tatjana Stanković
  Goran Radovanović i Tatjana Stanković

  Načelnica Pedijatrijske službe dr Tatjana Stanković zahvalila se na ovom humanom gestu kompanije „Don Don“, istakavši da je ovom godišnjom donacijom, koja je već postala tradicionalna, za najmlađe pacijente obezbeđena užina tokom cele godine.

  – Verujem da će naši proizvodi olakšati rad zaposlenima, ali i ulepšati bolničke dane najmlađim pacijentima. „Don Don“ već godinama donira proizvode zrenjaninskoj bolnici, okoliko koliko je potrebno, a na godišnjem nivou to iznosi 500 kilograma smrznutog slatkog i slanog peciva – istakao je Goran Radovanović, rukovodilac pekare zrenjaninskog ogranka kompanije „Don Don“.

  U zrenjaninskoj bolnici su zahvalni na donaciji, jer im olakšava nabavku i pripremu obroka za male bolesnike. Iz ove zdravstvene ustanove poručuju i drugim kompanijama i ljudima dobre volje koji su u mogućnosti da na svoj način podrže adaptaciju objekta u kojem se leče najmlađi pacijenti celog srednjobanatskog regiona.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]