• OVO JE KORISNO: ISKUSTVA PROGRAMERA IZ REALNE PRAKSE

  ZRENJANIN – Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, Gradskom upravom i ovdašnjom Nacionalnom službom za zapošljavanje, organizuje stručnu tribinu pod nazivom „Iskustva programera iz realne prakse“. Tribina će biti održana u ponedeljak, 20. marta, sa početkom u 18 časova, u Amfiteatru Tehničkog fakulteta.  Cilj tribine je dati odgovore na sledeća pitanja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OVO JE KORISNO: ISKUSTVA PROGRAMERA IZ REALNE PRAKSE

  ZRENJANIN – Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, Gradskom upravom i ovdašnjom Nacionalnom službom za zapošljavanje, organizuje stručnu tribinu pod nazivom „Iskustva programera iz realne prakse“. Tribina će biti održana u ponedeljak, 20. marta, sa početkom u 18 časova, u Amfiteatru Tehničkog fakulteta. 

  fakultet

  Cilj tribine je dati odgovore na sledeća pitanja – šta se očekuje od programera, koja znanja, sposobnosti i ponašanje, zatim koja znanja i veštine se stiču na fakultetu, a koje su potrebe za dodatnim usavršavanjem, koji su problemi u radu i da li kvalitet nastave na fakultetu ima uticaja, kao i koje su preporuke fakultetu za dalje unapređenje nastave.

  Prisutne će, u uvodnom delu, pozdraviti dekanka Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ prof. dr Dragica Radosav, prodekanka za nastavu prof. dr Dijana Karuović, i prodekan za nauku prof. dr Branko Markoski. 

  O iskustvima iz firmi govoriće Miodrag Bogunović i Tatjana Orelj, iz IT odeljenja Gradske uprave Zrenjanin, Slađana Grubanov, iz ASSECO _ SEE iz Beograda, i Boban Mikšin, iz Vega IT Novi Sad.

  Takođe, više predavača iz različitih zrenjaninskih i novosadskih firmi, ali i firmi iz Beograda i Čačka, daće odgovore na pitanja koja obrađuje ova tribina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Fakultet „Mihajilo Pupin“ u Zrenjaninu je dobro orgranizovana visoko skolska ustanova u kojoj se moze steći znanje koje će potom biti i primenjeno na tržištu rada, istakao bih primer prof. dr Branko Markoski, kao odličan primer profesionalnosti i posvećenosti kada je u pitanju nauka i njena primena.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]