• Oni su predložili kojim medijima da se daju pare građana Zrenjanina

  Na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina ponovo je dostupno rešenje o obrazovanju i imenovanju komisije koja je odlučivala o medijskim projektima koji se sufinansiraju iz gradskog budžeta.   U pitanju je tročlana komisija čiji je zadatak bio da oceni pristigle projekte, koje su podnele medijske kuće, da sačini predlog o dodeli sredstava i da ga dostavi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oni su predložili kojim medijima da se daju pare građana Zrenjanina

  Na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina ponovo je dostupno rešenje o obrazovanju i imenovanju komisije koja je odlučivala o medijskim projektima koji se sufinansiraju iz gradskog budžeta.

   

  U pitanju je tročlana komisija čiji je zadatak bio da oceni pristigle projekte, koje su podnele medijske kuće, da sačini predlog o dodeli sredstava i da ga dostavi gradonačelniku. Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zatim, na predlog ove komisije, donosi konačnu odluku o raspodeli sredstava.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Jovan Robal osvojio prva mesta na takmičenjima iz istorije i književnosti

   

  Tročlanu komisiju činili su Igor Crnogorac, zaposlen u Marigoj Media Group iz Kikinde, osnovanoj u julu prošle godine, koji je imenovan na predlog Društva novinara Vojvodine, zatim Martina Velez iz Srbobrana, na predlog Udruženja radio stanica RAB Srbija, kao i Petar Kočić, novinar Prvog programa Radio Beograda, koji je u rešenju predstavljen kao „nezavisni stručnjak za medije“.

   

  Za učešće u radu komisije članovi imaju pravo na jednokratnu nadoknadu u iznosu od po 20.000 dinara, bez poreza i doprinosa, kao i pravo na nadoknadu putnih troškova, u visini cene dnevne karte u javnom saobraćaju.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  A kakav predlog je donela komisija i kako je raspodeljeno 20 miliona dinara namenjenih sufinansiranju medijskih projekata, možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Još jedna šarena laža. Beograd, Kikinda i Srbobran za naše novce odlučuju o našim novcima da se lepe pare daju političkim miljenicima iz Kragujevca, Novog Sada, Beograda… i drugim nepoznatim izdavačima i podkastima. Zrenjanincima i Mužljancima duplo golo. Zrenjaninu, još 20 godina nećeš imati vodu, bolnicu, obilaznicu, jezera…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo