• Od septembra Webiz serijal na našem informativnom portalu

  Zrenjanin je već godinama unazad domaćin jednog od najznačajnijih događaja iz oblasti digitalnih tehnologija, ne samo u Srbiji, nego i u regionu.   Od 2013. godine kada je nastao, pa do danas, Webiz je od lokalne konferencije o poslovnoj primeni interneta izrastao u brend poslovno – edukativnih događaja.   A šta je, zapravo, Webiz? Kome […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od septembra Webiz serijal na našem informativnom portalu

  Zrenjanin je već godinama unazad domaćin jednog od najznačajnijih događaja iz oblasti digitalnih tehnologija, ne samo u Srbiji, nego i u regionu.

   

  Od 2013. godine kada je nastao, pa do danas, Webiz je od lokalne konferencije o poslovnoj primeni interneta izrastao u brend poslovno – edukativnih događaja.

   

  A šta je, zapravo, Webiz? Kome je namenjen? Kako se saveti eminentnih predavača mogu pozitivno odraziti na vas, vašu karijeru ili vaš biznis? Zašto je događaj poput Webiz-a značajan za grad?

   

  Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo potražiti odgovore u narednom periodu.

   

  Naime, informativni portal zrenjaninski.com će, kao medijski partner Webiz-a, od septembra objavljivati seriju tekstova u kojima ćemo vam približiti Webiz.

   

  Dvaput mesečno, kroz razgovore sa osnivačima Webiz-a, predavačima, poslovnim ljudima, stručnjacima iz oblasti internet tehnologija i dizajna, predstavićemo vam sve pozitivne strane ovog izuzetnog događaja.

   

  Naš serijal počinje u nedelju, 8. septembra, a prvi naš sagovornik biće Vladimir Kovač, direktor Webiz-a.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo