• NOVOGODIŠNJE JELKE U DVORIŠTU „ALTERNATIVE“

  Finale akcije održane uoči praznika u Aviv Parku

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Dnevni centar za decu sa invaliditetom „Alternativa“, u naselju „Berbersko“, danas su posetili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktorica zrenjaninskog Centra za socijalni rad Julija Bobek.

  alternativa

  – Ovo je finale akcije Aviv Parka oko izbora za najlepšu novogodišnju jelku, kada su prikupljena i 253 paketića za decu. Iskoristili smo lepo vreme u proteklim danima i posadili smo, zajedno sa stučnjacima iz JKP „Čistoća i zelenilo“, tih 15 jelki iz Aviv Parka, i nadamo da će se sve primiti. Valja nam da ih zalivamo i negujemo, kao i naše prijateljstvo i dobru saradnju – naglasila je Julija Bobek.

  Ona je saopštila i planove za uređenje dvorišnog dela Centra „Alternativa“.

  – Uz podršku grada pošumićemo bočne delove dvorišta lišćarima, a centralni deo dvorišta pretvorićemo u park prilagođen deci sa posebnim potrebama. Ostaje nam i to da na proleće asfaltiramo pristup objektu – najavila je Bobek.

  aletrnativa

  Gradonačelnik Janjić je istakao da je akcija Aviv Parka bila povod za posetu Centru „Alternativa“, čiji rad stopostotno finansira Grad Zrenjanin.

  – Mogu da ocenim da je rad ovog Centra dobar, ali naravno može i bolje i mi ćemo, kao što je direktorica već najavila, pomoći građevinske radove u dvorištu, da bi deca u letnjem boravku imala još veći komfor – najavio je Janjić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo