• Mlekoprodukt skreće pažnju na važno pitanje: Bezbedni na radnom mestu i na putu do škole

  Povodom globalnog obeležavanja Svetske nedelje bezbednosti i zdravlja na radu, u kompanijama koje pripadaju grupi Savencia Fromage & Dairy od 10. do 15. juna održava se niz aktivnosti pod sloganom „Bezbednost je naša stvar“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mlekoprodukt skreće pažnju na važno pitanje: Bezbedni na radnom mestu i na putu do škole
  Foto: Mlekoprodukt

   

  Kompanija Mlekoprodukt iz Zrenjanina uključuje se nizom aktivnosti sa ciljem da se dodatno podigne nivo bezbednosti i zdravlja zaposlenih, ali i da se utiče na čitavu zajednicu.

   

  Najvažniji dan u toku nedelje bila je sreda, 12. jun, kada je održana radionica sa ciljem da se deci, koja su u životnom uzrastu kada se utisci ove vrste najlakše upijaju i pamte, stvori svest o bezbednosti u saobraćaju. Tog dana, kompanija Mlekoprodukt je donirala bezbednosne prsluke deci iz vrtića „Zvončica“ i, uz podršku pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, organizovala atraktivnu preventivnu radionicu za edukaciju vaspitača, dece i učesnika u saobraćaju.

   

  „Naš zajednički cilj jeste povećanje bezbednosne kulture svih učesnika u saobraćaju, prevencija povreda i doprinos stvaranju sigurnih okolnosti za učešće najmlađih u saobraćaju“, kažu u Mlekoproduktu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: FOTO: Na poziv Crvenog krsta vatrogasci izašli na teren i spasili mače

   

  Tokom trajanja Svetske nedelje bezbednosti i zdravlja na radu, za zaposlene u Mlekoproduktu biće organizovane raznovrsne aktivnosti, od obuke iz prve pomoći do pregleda i provere opreme, a koje će dati veliki doprinos bezbednosti na radu i povećati svest kod zaposlenih o važnosti bezbednosti i zdravlja na radnom mestu.

   

  mlekoprodukt bezbednost i zdravlje na radu
  Foto: Mlekoprodukt

   

  Već dostignut visok nivo bezbednosti na radu u Mlekoproduktu biće obeležen i postignućem 1500 dana bez povrede na radu, i to podelom poklona i zdrave užine zaposlenima.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Mlekoprodukt, kao članica grupe Savencia Fromage & Dairy, u kojoj se dobrobit, bezbednost i zdravlje zaposlenih tretiraju kao apsolutni prioriteti u dnevnom radu, u Nedelji bezbednosti ne samo da će demonstrirati posvećenost ovom strateškom opredeljenju, već će i mališanima na samom početku životnog puta dati kvalitetne smernice za usvajanje osnovnih pojmova o bezbednosti u saobraćaju“, poručuju iz kompanije.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo