• Mlekoprodukt će ugostiti Amatersko pozorište Doma za lica ometena u razvoju „Kulina“

  Mlekoprodukt iz Zrenjanina, koji je strateški posvećen društveno odgovornom poslovanju, 1. juna će za svoje zaposlene i članove njihovih porodica prirediti „Porodični dan“, koji će biti i prilika da se obeleži 77. rođendan kompanije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mlekoprodukt će ugostiti Amatersko pozorište Doma za lica ometena u razvoju „Kulina“

   

  Prvi jun je ujedno i Međunarodni dan dece i Svetski dan mleka, tako da je predstojeća subota dan velike simbolike.

   

  Jedan od glavnih elemenata ovogodišnjeg događaja u kompaniji Mlekoprodukt, kao dokaz njene posvećenosti principima društvene inkluzije, jeste i predstava „Maske“, koju će izvesti trupa Amaterskog pozorišta Doma za lica ometena u razvoju „Kulina“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Neumorni zrenjaninski humanitarac Nenad Erić proteklih meseci imao je pune ruke posla

   

  Predstava, koju će izvesti glumci – amateri, predstavlja jedinstven model u svetu: terapeuti su u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju otišli korak dalje i osmislili pozorišni komad koji ima lekovita svojstva na učesnike, podstiče ih na aktivnost, podiže osećaj samopouzdanja, osećaj sigurnosti, svesti o ličnim vrednostima, ali je istovremeno lekovit i za gledaoce jer nosi poruke o suštinskim životnim vrednostima.

   

  Cilj ove inkluzivne trupe je da izvodi predstavu u mnogim gradovima, za što veći broj građana, delujući motivaciono i na izvođače i na gledaoce.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Savez zdravstvenih radnika Zrenjanina uručio priznanja najzaslužnijim članovima

   

  „Porodični dan“ u dvorištu kompanije Mlekoprodukt počeće kreativnim programom koji će se održati od 11 do 13 časova, u okviru koga su zakazane sportske, kreativne i druge aktivnosti za decu i odrasle. Predstava „Maske“ biće izvedena od 13 časova.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo