• Ministar Zoran Đorđević posetio Gerontološki centar Zrenjanin

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević obišao je Gerontološki centar Zrenjanin.   On je tom prilikom naglasio da su korisnici ustanova socijalne zaštite najkritičnija kategorija stanovništva. Zbog toga im, naglasio je Đorđević, treba obezbediti zaštitu na najvišem mogućem nivou.   – Kako bismo naše najstarije građane zaštitili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ministar Zoran Đorđević posetio Gerontološki centar Zrenjanin

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević obišao je Gerontološki centar Zrenjanin.

   

  On je tom prilikom naglasio da su korisnici ustanova socijalne zaštite najkritičnija kategorija stanovništva. Zbog toga im, naglasio je Đorđević, treba obezbediti zaštitu na najvišem mogućem nivou.

   

  – Kako bismo naše najstarije građane zaštitili što bolje, reagovali smo i pre proglašenja vanrednog stanja. Svim institucijama smo uputili mere koje moraju da sprovode. Zabranili smo sve posete, kao i izlaske i ulaske korisnika. Obezbedili smo dovoljne količine dezinfekcionih sredstava i zaštitnih maski, kao i dostavu neophodnih namirnica – naveo je Zoran Đorđević.

   

  Pročitajte još: Zrenjanin jedan od gradova sa najviše volontera, položen ispit humanosti!

   

  On je rekao da je lični kontakt sa direktorima i zaposlenima prilika da se razmene informacije i najbolje sagledaju celokupna situacija i uslovi u kojima borave korisnici.

   

  Takođe, kako je dodao, to je i odlična prilika da zaposleni i rukovodstvo ustanova, ukoliko imaju nekih nedoumica, na mnogo lakši način zatraže savet ili pomoć.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo