• Među nagrađenima i pohvaljenima i učenici iz Zrenjanina i Novog Bečeja

  Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu najavio je da će u petak, 3. decembra, u holu zgrade Pokrajinske vlade, biti upriličena tradicionalna dodela diploma i novčanih nagrada „Talenti 2021“. Ova priznanja dodeljuju se najboljim učenicima i njihovim mentorima na teritoriji Vojvodine.   Pokrajinska vlada i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ove godine dodeljuju tri […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Među nagrađenima i pohvaljenima i učenici iz Zrenjanina i Novog Bečeja

  Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu najavio je da će u petak, 3. decembra, u holu zgrade Pokrajinske vlade, biti upriličena tradicionalna dodela diploma i novčanih nagrada „Talenti 2021“. Ova priznanja dodeljuju se najboljim učenicima i njihovim mentorima na teritoriji Vojvodine.

   

  Pokrajinska vlada i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ove godine dodeljuju tri specijalne diplome sa novčanim nagradama darovitim učenicima, 70 nagrada đacima i 60 nagrada njihovim mentorima u oblasti nauke, umetnosti, tehnike i jezika. Takođe, izrečene su i 144 pohvale učenicima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nastavnica Bojana Molnar dobila priznanje “Najbolji edukator Srbije”

   

  Na listi nagrađenih je i Danilo Rajkov, učenik Srednje škole u Novom Bečeju, čija je mentorka Marina Radosavljević. Danilo je nagrađen u oblasti fizike.

   

  Na listi pohvaljenih nalazi se i dvoje učenika Zrenjaninske gimnazije. To su Marija Daruši i Mateja Gogić, a oboje su se istakli u oblasti informatike.

   

  Pohvale je dobilo i osmoro učenika Muzičke škole „Josif Marinković“ u Zrenjaninu – Bojana Radosavljević, Sanja Dosković, Milica Petrovački, Marko Grozdanov, Sergej Popović, Milica Dankov, Darija Čanji i Vaskrsija Kovačević.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Među pohvaljenima su i dva sastava Muzičke škole u Zrenjaninu, i to Diksilend bend i Omladinski mešoviti hor.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]