• Karate klub Banatski cvet organizuje besplatan kurs samoodbrane za žene

  Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina organizuje besplatan kurs samoodbrane za žene.   Trening će biti organizovan u petak, 8. decembra, sa početkom u 20 časova, u svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica, koja se nalazi u Ulici cara Dušana 111.   PROČITAJTE JOŠ: Održana tribina „Da li vidiš fašizam oko sebe“: Šta je govor mržnje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Karate klub Banatski cvet organizuje besplatan kurs samoodbrane za žene

  Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina organizuje besplatan kurs samoodbrane za žene.

   

  Trening će biti organizovan u petak, 8. decembra, sa početkom u 20 časova, u svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica, koja se nalazi u Ulici cara Dušana 111.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Održana tribina „Da li vidiš fašizam oko sebe“: Šta je govor mržnje i kako ga prepoznati

   

  Kurs samoodbrane je, kao i do sada, otvoren za sve zainteresovane sugrađanke. Potrebno je samo da se prijave putem e-maila: kkbc.zenskaodbrana@gmail.com i navedu ime, prezime i kontakt telefon.

   

  Treninge vodi master trener Goran Samolovac, zajedno sa svojim saradnicima i asistentima.

   

  „Sa ogromnim isčekivanjem i željom pozivamo sugrađanke da se pridruže našem edukativnom jednodnevnom kursu samoodbrane za žene i devojke, koji uspešno sprovodimo nekoliko godina. Takođe, pozivamo i ostale gradske ustanove, kao i firme koje imaju veći broj žena, da se uključe u ovaj projekat“, poručuju iz KK Banatski cvet.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ovu inicijativu su podržali Centar za socijalni rad grada Zrenjanina, Centar za pružanje usluga socijalne zaštite Most i Crveni krst Zrenjanin. Punu podršku pružili su i Sportski savez grada Zrenjanina i Gradska uprava.

   

  Promocija zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju biće održana u utorak

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo