• Julija Bobek specijalni savetnik za širenje mreže lokalnih ombudsmana

  Kancelarija ombudsmana Zrenjanina saopštila je da je Julija Bobek, zamenica lokalnog ombudsmana, izabrana za specijalnog savetnika za širenje mreže lokalnih ombudsmana. Nju je na ovu funkciju izabralo Udruženje ombudsmana Srbije.   U tom svojstvu, Julija Bobek je u Beogradu, na stručnom skupu, predstavila Nacrt akcionog plana za promociju institucije lokalnog ombudsmana u lokalnim samoupravama u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Julija Bobek specijalni savetnik za širenje mreže lokalnih ombudsmana

  Kancelarija ombudsmana Zrenjanina saopštila je da je Julija Bobek, zamenica lokalnog ombudsmana, izabrana za specijalnog savetnika za širenje mreže lokalnih ombudsmana. Nju je na ovu funkciju izabralo Udruženje ombudsmana Srbije.

   

  U tom svojstvu, Julija Bobek je u Beogradu, na stručnom skupu, predstavila Nacrt akcionog plana za promociju institucije lokalnog ombudsmana u lokalnim samoupravama u kojima ona još nije ustanovljena.

   

  Pročitajte još: Načelnica Okruga priredila prijem za pripadnice Vojske Srbije (Foto)

   

  „Ova institucija je u našem gradu ustanovljena 2003. godine. Posedujemo znanje i iskustvo u oblasti zaštite ljudskih prava. A želimo da pomognemo osnaživanje ove institucije i u ostalim lokalnim samoupravama koje su statutima predvidele mogućnost njenog osnivanja. Na taj način bila bi obezbeđena jednaka prava građana na teritoriji Republike Srbije. Ukazano poverenje od strane Udruženja ombudsmana Srbije shvatamo kao još jedno prizanje za dosadašnja zalaganja u oblasti zaštite ljudskih prava“, navodi se u saopštenju Kancelarije zrenjaninskog ombudsmana.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Jel ovo neko zezanje, skrivena kamera….Msm, Julija Bobek, mreža ombudsmana, gospođo Bože….

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo