• Herojski čin: Građani i policajci učestvovali u spasavanju psa

  Mlada Zrenjaninka Lara Nuhanović učestvovala je prekjuče, sa još nekoliko naših sugrađana i dvojicom požrtvovanih policajaca, u akciji spasavanja psića, koji se obreo u Begeju.   – Mali žuti pas spašen je od sigurne smrti iz reke, na vrlo nepristupačnom mestu za prići obali. Privuklo me je komešanje na suprotnoj strani reke, kod mosta u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Herojski čin: Građani i policajci učestvovali u spasavanju psa

  Mlada Zrenjaninka Lara Nuhanović učestvovala je prekjuče, sa još nekoliko naših sugrađana i dvojicom požrtvovanih policajaca, u akciji spasavanja psića, koji se obreo u Begeju.

   

  – Mali žuti pas spašen je od sigurne smrti iz reke, na vrlo nepristupačnom mestu za prići obali. Privuklo me je komešanje na suprotnoj strani reke, kod mosta u Zrenjaninu, i užurbani pokreti čoveka koji pokušava nemoguće – da se spusti sa strme, betonske obale i izvuče prestrašenog psa iz vode. Prišla sam i videla da je situacija dramatična. Nismo našli rešenje. Priključila nam se i jedna žena, a potom i dvojica momaka. Shvatili smo da sa visoke obale ne možemo da dopremo do psa koji svakog trenutka gubi snagu – ispričala je za portal zrenjaninski.com Lara Nuhanović.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Portal Zrenjaninski od sada prisutan i na sajtu Naslovi.net

   

  Odjednom su se pojavila dvojica policajca i u trenutku su pronašla rešenje.

   

  – Jedan od njih dvojice se potrbuške spustio do obale. Kolega ga je držao za noge, a mi ostali smo pridržavali obojicu. Po dogovoru, na povik „vuci“, Žuća je uspešno izbavljen iz reke. Stajali smo u neverici, zadovoljni što smo spasili jedan pseći život. Nismo ni bili svesni da nas je grupa ljudi posmatrala sa mosta, koja je celu akciju nagradila aplauzom – priča Lara o događaju koji se završio hepiendom.

   

  spasavanje psa
  Foto: Lara Nuhanović

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Debata o značaju prava na udruživanje

  Građanski preokret, u saradnji s Beogradskom otvorenom školom, uz podršku Evropske unije, u subotu, 25. maja, organizuje u Zrenjaninu debatu o značaju prava na […]