• Grad će i ove godine obezbediti besplatne đačke torbe za prvake

  Gradska uprava Zrenjanin obaveštava sve osnovne škole i porodice najmlađih školaraca, budućih đaka – prvaka, da će i ove godine obezbediti đačke torbe. To je bio slučaj i prethodnih godina.   Za sve učenike sa teritorije Grada Zrenjanina, koji su upisani u prvi razred osnovne škole u nastupajućoj školskoj 2019/20. godini, biće obezbeđen i osnovni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grad će i ove godine obezbediti besplatne đačke torbe za prvake

  Gradska uprava Zrenjanin obaveštava sve osnovne škole i porodice najmlađih školaraca, budućih đaka – prvaka, da će i ove godine obezbediti đačke torbe. To je bio slučaj i prethodnih godina.

   

  Za sve učenike sa teritorije Grada Zrenjanina, koji su upisani u prvi razred osnovne škole u nastupajućoj školskoj 2019/20. godini, biće obezbeđen i osnovni školski pribor.

   

  Pročitajte još: Ima još slobodnih mesta u školama, neki smerovi đacima nisu interesantni

   

  Đaci će poklon dobiti u svojim školama, u prvim danima nove školske godine. Kada je reč o školskom priboru, ono što eventualno najmlađim školarcima bude nedostajalo, moći će, u saradnji sa školama, da se nabavi i početkom školske godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo